Book en bane på Køreteknisk anlæg i Hjørring

OBS!!
Første gang, du booker en bane, Skal du IKKE logind. Du bliver automatisk oprettet som bruger i systemet og vil modtage en mail med brugernavn og adgangskode efter, du har foretaget din første booking.

Loading...

Herunder kan du se dine bookinger og eventuelt annullere dem efter behov.

Information

OBS!!
Første gang, du booker en bane, Skal du IKKE logind. Du bliver automatisk oprettet som bruger i systemet og vil modtage en mail med brugernavn og adgangskode efter, du har foretaget din første booking.

Brugervejledning

  1. Er det første gang, du booker, så spring til trin 2. Hvis det ikke er første gang, du booker en bane, skal du starte med at logge ind. (Du har modtaget et brugernavn og adgangskode på mail første gang, du har booket i systemet.)
  2. Vælg, hvilken bane – Manøvre eller Glatbane.
  3. Vælg antal biler og hvor længe, du vil booke banen.
  4. Vælg sted – er allerede indsat, så du behøver ikke foretage dig noget.
  5. Vælg dato og dage, du ønsker at booke – så vises kun de datoer, du ønsker at booke.

Vælg det tidspunkt, du ønsker. Systemet finder automatisk ud af at sætte det antal timer, du har ønsket, ind i kalenderen. Det starttidspunkt, du skal markere her, er starttidspunktet for dit hold.

Her skal du udfylde dine brugeroplysninger. Hvis det er første gang, du booker, og du er logget ind, kan du bare trykke “Næste”. Du vil derefter modtage en mail med bekræftelse af din booking.

Når du booker første gang, bliver der automatisk sendt en e-mail med brugernavn og adgangskode. Det er en god idé at ændre din adgangskode til noget, du kan huske, når du logger ind første gang. Dette kan du gøre øverst i højre hjørne ved at klikke på dit brugernavn og derefter trykke på “Rediger profil”.

Når du er logget ind på systemet, kommer der en sort bjælke frem i toppen af hjemmesiden, ude til højre i denne bjælke står dit brugernavn (på PC) eller der er et ikon af en person (tablet og mobil). 
Du klikker på dette ikon/navn, og muligheden for at “redigere profil”  kommer frem.
På denne side kan du ændre dit password.